Familie ’t Lam in Zuid-Afrika

Vorige week is een spannende en belangrijke week geweest voor Mercy Air en voor Hendri en Corianne die daar zendingswerk doen. Inspecteurs hebben verschillende oude landingsbanen in Mozambique geïnspecteerd die sinds de oorlog niet meer gebruikt zijn. Hendri en Corianne: “Deze inspecteurs moeten gaan beslissen of we deze landingsbanen mogen gaan gebruiken als uitvalsbasis voor onze outreaches. Hierdoor zullen outreaches die steeds geannuleerd moesten worden omdat we geen toestemming hadden, weer opgepakt kunnen worden en kunnen we zelfs nieuwe gebieden gaan bereiken met Gods liefde!”.
En deze week ontvingen we dit bericht: “Het is een goede week geweest en de inspecteurs leken positief en ook ite zien dat het werk wat we doen hard nodig is en dat het de bevolking ten goede zal komen. We hebben nog geen definitief antwoord gehoord dus we blijven bidden dat we groen licht krijgen en dat we zelfs toestemming krijgen om nog veel meer landingsbanen te mogen gebruiken als uitvalsbasis.”
Bert & Annemieke Bons (thuisfront-commissie)