Activiteiten

Huiskringen

Op woensdag is er om de andere week de mogelijkheid om deel te nemen aan de huiskringen. De gemeente is verdeeld in een aantal vaste groepen van ongeveer 15 mensen. Elke groep komt bij iemand thuis in de huiskamer om elkaar beter te leren kennen, een onderwerp of stukje uit de bijbel te bespreken en meer betrokken te zijn met elkaars dagelijkse bezigheden.

Kennismakingskring

Voor gasten die meer willen weten over de VBG Graafstroom is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een kennismakingskring. Deze kennismaking bestaat uit drie avonden. Er wordt dan gesproken over de identiteit van de gemeente en het persoonlijke geloof. Op die manier leren de gasten de gemeente kennen en kan gemakkelijker de keuze gemaakt worden over het lidmaatschap.
Als u meer wilt weten over de kennismakingskring of u wilt zich hier voor aanmelden, neem dan contact op met één van de oudsten.

Fundamentkring

Als vervolg op de kennismakingskring, maar ook gewoon voor mensen die dieper op het geloof in willen gaan, is er de fundamentkring. Het gaat tijdens deze avonden om de fundamenten van het geloof, verdeeld over vijftien onderwerpen.
Voor meer informatie kunt u terecht bij één van de oudsten.

Gebedsuur

Om de andere week op woensdagavond is er van 20.30 tot 21.30 uur gebedsuur in onze samenkomstruimte.

Open kerk

Iedere dinsdagmorgen van 8.30 tot 9.30 uur is de kerk open voor iedereen. In de grote zaal kunt u terecht om stilte te zoeken, ook is er een ruimte met aanbiddingsmuziek en de mogelijkheid om samen te bidden.

Agenda

Voor de actuele data van bovenstaande activiteiten kunt u de agenda raadplegen.