Update verbouwing #2

We zijn nu ongeveer 3 weken onderweg in de verbouwing van ons nieuwe pand. Een goed moment om een update te geven over de voortgang. De afgelopen tijd heeft vooral in het teken gestaan van afbreken en opruimen. Inmiddels is goed zichtbaar hoe de grote zaal eruit gaat zien. Alle wanden die er stonden zijn afgebroken en afgevoerd. Ook het hele plafond is leeggehaald. Gelijktijdig wordt er hard gewerkt om het plafond klaar te hebben voor 17 oktober. Dan wordt het plafond gespoten met een akoestische afwerking. Voor die tijd moeten dus alle stopcontacten, leidingen en datapunten aangebracht zijn. Ook is er al begonnen met het herstellen van de wanden. Opbouwen en afbreken gaan dus hand in hand. Gelukkig beschikken we over een groot aantal vrijwilligers. Die op dinsdag en donderdagavonden en op de zaterdag langs komen om een steentje bij de dragen. Daarnaast worden de klussers op de zaterdagen voorzien van koek en zopie.
Een dank voor iedereen die heeft bijgedragen op wat voor manier dan ook. Ook de komende tijd zijn er weer de nodige mensen nodig!

We proberen tijdens het afbreken zo veel mogelijk materiaal te hergebruiken. Op deze manier proberen we duurzaam en circulair te verbouwen. De komende weken zullen in het teken staan van het bouwen van nieuwe wanden, deuren plaatsen en divers herstel en schilderwerk.

Ben je er zelf nog niet geweest, ben je benieuwd hoe het er nu uitziet, wil je klussen, verven, schoonmaken, koffie zetten of gewoon even komen kijken? Kom dan vooral langs, voel je welkom!