Collecte – Cornerstone

Maandcollecte | de collecte in december is voor Cornerstone.

Na meer dan 5 jaar in het zendingsveld (Burkina Faso, Mali & Zambia) werken Roos & Arjan sinds 2017 voor Cornerstone. Op deze bijbelschool trainen ze studenten het evangelie te delen in verschillende culturen.

En voor deze keer vragen ze ons een bijdrage voor:
Deze maand organiseren wij onze jaarlijks kerstviering op Cornerstone waarvoor alle mensen in Beugen persoonlijk (van deur-tot-deur) zijn uitgenodigd, met een aansluitend hapjesbuffet en tijd voor ontmoeting. Dit is elk jaar een top gelegenheid om relaties te verstevigen met de lokale gemeenschap en het evangelie te delen. Een week later organiseren we een kinderkerstfeest voor alle kinderen van de basisschool. Dat is wel heel bijzonder, want het is namelijk de basisschool zelf die het aan ons gevraagd heeft. Op school doen ze geen kerstviering (het is een katholieke/openbare school), maar ze hebben aan ons gevraagd of wij het kerstverhaal en liederen met de kinderen willen delen. Dus op 18 december krijgen we 120 kinderen over de vloer op Cornerstone. Prijs God voor deze fantastische gelegenheid! Op dit feest gaan we onder andere kerstkaarten maken en hebben we koekjes en warme choco, voor dit zou een budget erg welkom zijn!

Voor meer informatie bezoek de website: https://www.cornerstonecollege.eu/about-cornerstone/