Summerfair voor Cuba!

Ken je dat gevoel van volle kasten, speelgoed wat niet meer gebruikt wordt, kleding die te klein is geworden en ruimtegebrek in je eigen huis? Auto’s die vies zijn en waar je maar geen tijd  voor hebt om ze schoon te maken!? Dan hebben wij de oplossing!

Save the date! Op zaterdag 9 september willen we een fair organiseren in en rondom de Bovenzaal. Met onder andere een kleedjes/boekenmarkt, kledingbeurs, schminken, spelletjes voor de kinderen, autowas-actie door de tieners, kraam met (zelfgebakken) koek-en-zopie en meer! Ook willen we wat (kleine) ondernemers vragen om procucten (deels) te sponsoren voor verkoop.

Helpende handjes gevraagd!
Heb jij kinderkleding liggen die je in zou willen leveren voor verkoop, boeken die je niet meer leest, kun je goed schminken of weet je daar iemand voor of heb je misschien een eigen bedrijf(je) en zou je hiermee willen sponsoren (of de opbrengst 50/50) voor verkoop willen schenken?
Neem dan contact op met Rianne van Gemerde.

Ook zoeken we mensen voor de dag zelf voor bij de kraampjes, spellen en verkooppunten.
Het idee, enthousiasme en de motivatie is er, de uitwerking komt ook goed maar we kunnen hier geen succes van maken als we dit niet met elkaar doen. We hebben jullie, jullie vrienden/familie/kennissenkring nodig om deze dag aanwezig te zijn, zodat we met elkaar Woord-in-Actie een hart onder de riem kunnen steken met een mooie opbrengst en daarmee de container kunnen vullen met zoveel mogelijk benodigde spullen!