Filmavond 🍿 | vrijdag 9 juni

Nodig je vrienden, familie, kennissen en buren uit voor een indrukwekkende en gratis filmavond!

Wanneer: Vrijdag 9 juni – 19.45 uur
Waar: VBGG (Bleskensgraaf)

Hendri en Corianne ’t Lam willen jullie graag uitnodigen voor een gratis filmavond in Bleskensgraaf, waarin ze jullie willen meenemen in de harde realiteit van het leven van een groot deel van de lokale bevolking in Zuid-Afrika.

De film ‘Beat the Drum’ is winnaar van 30 verschillende festival-prijzen.

Beat the Drum vertelt het indrukwekkende verhaal van de jonge Musa, die wees wordt vanwege een mysterieuze ziekte die toeslaat in zijn dorp. Om zijn oma te helpen rond te komen gaat hij naar Johannesburg om daar werk te zoeken en een oom van hem te vinden. Al snel wordt hij daar geconfronteerd met de harde realiteit van leven in de grote stad, maar op een wonderbaarlijke manier weet hij te overleven en leert hij nieuwe levenslessen en inzichten.

Drama • 114 minuten • 12 jaar en ouder

Adres: Van Beukelaarweg 33, Bleskensgraaf

Neem je eigen snacks en drankje mee!

Meld je aan via: 06-51330432 of famtlam.in.zuidafrika@gmail.com