GEZOCHT – Kinderwerkers!

Waterkippies (0 tot 4 jaar)

Het kinderwerk verdient momenteel extra aandacht. Door omstandigheden zijn sommige kinderwerkers (tijdelijk) gestopt. Om de draagkracht op peil te houden, zijn we op zoek naar nieuwe leiding. Wil je een keer meekijken bij de Waterkippies (0-4 jaar), Regenboog (groep 1-2), Fontein (groep 3-4-5) of Brug (groep 6-7-8), dan zouden we dat super leuk vinden!

De enthousiaste kinderwerkers kunnen je meer vertellen over de groep en het programma dat we volgen. Bij de Waterkippies zijn ook tieners (en volwassenen) zeer welkom. Momenteel hebben we veel jonge kinderen, en extra handen zijn gewoon nodig.

Wil je sporadisch een keer extra helpen bij de Waterkippies, geef dit dan ook aan, alle beetjes helpen! Wil je meer informatie: spreek één van de kinderwerkers aan op zondag na de dienst, of neem contact op met Annemieke Bons barsebons@gmail.com of Esther Boer estherschrijvers@hotmail.com.