Gemeenteweekend

Kamperen met de Gemeente 2023 ?️

Het gemeenteweekend kan weer gepland worden zoals we dat eerder ook altijd gewend waren.
Dit jaar staat het weekend gepland van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni 2023 op camping “Het Beloofde Land” te Voorthuizen, www.beloofdeland.nl

Een weekend van ontmoeting, ontspanning en een beetje samenzijn!


Wat doen we dit weekend?

Wat we precies gaan doen weten we nog niet, maar in ieder geval met elkaar kamperen, kletsen, gezellig eten, elkaar nog beter leren kennen en spelletjes spelen. En natuurlijk zullen we een zondagdienst met elkaar hebben.

De afgelopen jaren zijn er diverse activiteiten door gemeenteleden georganiseerd, wie zin heeft kan dan meedoen. Onder andere mountainbiken, spelletjes voor de kinderen en volwassenen. Dus begin maar vast mee te denken!

Het belangrijkste doel van het weekend is om elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer.

Iedereen is van harte welkom met camper, caravan of tent, maar ook als je dat niet hebt of niet wilt, kun je mee. Er zijn ook mogelijkheden voor slapen in een chalet met eigen keuken/douche/toilet, zolang de voorraad strekt.

https://recranet.imgix.net/organizations/1026/2022-10-20-12-43-47/image00001.jpeg?h=500&dpr=1&q=40&fit=crop&auto=format&fm=pjpg

Belangstelling?

Wil je ook mee? Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten, het liefst voor maandag 14 november per e-mail aan Esther de Vries (vries.de.esther@gmail.com), zodat we de reservering kunnen afronden en zoveel mogelijk plaatsen bij elkaar kunnen regelen.

Kosten

Deze bestaan uit de kosten voor het kamperen of de accommodatie. Daarnaast zijn er ook algemene kosten voor onder andere reserveringskosten, de aanschaf van materialen en voor de catering. Bekijk een overzicht van de kosten op het Aanmeldingsformulier.

Mochten de kosten een reden zijn om niet mee te gaan, neem dan contact op met iemand van de Weekend Commissie of met de oudsten/diakenen. We zouden het jammer vinden als dat een reden is om niet mee te gaan en zullen dan samen zoeken naar een oplossing.