Het aftellen is begonnen..

Goed nieuws! Over niet al te lange tijd gaan we weer terug naar Bleskensgraaf. Zondag 13 november zullen we voor het eerst bij elkaar komen aan de van Beukelaarweg 33. We zijn dan zover met de verbouwing dat het mogelijk is om daar dienst te houden. Dit betekent niet dat alles klaar zal zijn! In de weken die volgen zal er doorgewerkt worden aan het afronden van alle werkzaamheden.

Vele liters verf zijn er inmiddels al op de wanden gegaan in de mooiste kleuren.

Update
Door een grote groep vrijwilligers is er de afgelopen tijd weer hard gewerkt. Langzaam begint alles vorm te krijgen. Wat gaat het er mooi uitzien! Vele liters verf zijn er inmiddels al op de wanden gegaan in de mooiste kleuren. Hierdoor wordt het een mooi geheel! De Zondagschool ruimtes zijn vrijwel allemaal geverfd. De tieners/brug ruimte wordt door onze eigen tieners onder handen genomen. Jong en oud zetten samen de schouders eronder!

De grote zaal
In de grote zaal is er ook niet stilgezeten. Het plafond is inmiddels voorzien van een akoestische afwerklaag en het podium heeft een achterwand gekregen. Daarnaast wordt er de komende week een noodtrap gemaakt door diverse vrijwilligers. Zodra het vlak maken van de wanden klaar is, kunnen deze geverfd worden. Als laatste zal ook de vloer worden geverfd. Het podium is afgelopen dinsdag al geplaatst.

Kantoorruimte beschikbaar
Sinds deze week zijn twee kantoorruimtes verhuurd. Houdt hier rekening mee wanneer je overdag komt klussen! Er is nu nog één kantoorruimte beschikbaar. Dus ken je iemand, of ben je zelf iemand die interesse heeft in deze ruimte; neem even contact op met Bas Stuij (0612778605).