Update verbouwing #3

‘Er is een tijd om af te breken en een tijd om op te bouwen.’ (Prediker 3:3)

Weer tijd voor een update over de voortgang van de verbouwing van ons nieuwe pand!
Na een tijd van vooral veel afbreken is de tijd gekomen om op te bouwen. Heel mooi om te zien dat er zoveel mensen een bijdrage leveren door:
● te timmeren en te verven;
● eten te maken en taarten te bakken;
● op te ruimen, te stofzuigen;
● met ontwerpen komen voor de aankleding;
● te stuccen;
● afval af te voeren en te sjouwen met van alles en nog wat.

Wat bovenal belangrijk is én wat we allemaal kunnen doen is bidden, danken en onze God loven voor zijn goedheid!

Er wordt geverfd in de kantoorruimtes en de zondagsschoolruimtes. En de grote zaal begint ook steeds meer vorm te krijgen. Het plafond is inmiddels ontdaan van alle onnodige leidingen en afvoeren en helemaal klaar voor de ‘akoestische laag’ die er komende maandag al op wordt gespoten. Daarnaast zijn ook de openingen tussen de wanden en het dak nu brandwerend afgewerkt om aan alle veiligheidsmaatregelen te voldoen. Er zijn gelukkig ook specialisten in onze gemeente die zorgen voor de water aan- en afvoer en voor werkende toiletten. Naast deze zaken wordt er op de achtergrond ook gezorgd dat: er een brandmeldinstallatie komt, een brandtrap wordt geplaatst, internet wordt aangesloten, een lift geplaatst wordt, alles binnen budget blijft, enz.

Het pand is klaar voor het spuiten van de akoestische laag


De komende tijd zal de vloer van de zaal moeten worden schoongemaakt, glad gemaakt en dan gecoat worden. De zondagsschoolruimtes zijn ook aan de beurt om mooi gemaakt te worden.
Wil je ook mee komen helpen of eens komen kijken naar de vorderingen? Dat kan altijd, komt gerust langs.

Oppas gezocht voor tijdens het klussen
Tijdens de verbouwing is het gebouw nog niet ‘kindvriendelijk’. Overal kunnen scherpe voorwerpen liggen of schuilt er ander gevaar voor kinderen. Aan iedereen die bij het klussen kinderen meeneemt: let goed op ze. Daarom de oproep: Is er iemand die op onze kinderen wil passen tijdens het klussen? Dit zal het voor veel anderen ook makkelijker maken om te komen helpen. Het gaat dan met name om de zaterdagen. Voel je je geroepen? Laat het weten in de klus-app, of spreek Pieter, Bas of Thijs even aan.


Kantoorruimte beschikbaar
Er zijn drie kantoorruimtes in ons pand aanwezig voor verhuur. Er is nu nog één kantoorruimte beschikbaar. Dus ken je iemand, of ben je zelf iemand die interesse heeft in deze ruimte; neem even contact op met Bas Stuij (0612778605).

Parkeren in de Van Beukelaarweg
Op het industriegebied waar ons gebouw ligt is een tekort aan parkeerplaatsen. Aan iedereen het dringende verzoek goed op te letten waar je de auto parkeert. Dit mag alleen in de onderstaande aangegeven plekken. Er volgt later nog een instructie voor het gebruik op zondagen.
Er is een aantal opties voor doordeweekse dagen en avonden:
• Onze 4 eigen parkeerplaatsen aan de westzijde van ons gebouw.
• 5 openbare parkeerplaatsen aan de weg voor de Brandweer.
• 9 openbare parkeerplaatsen voor de Brandweer.