add_filter( 'tribe_ical_feed_posts_per_page', function() { return 100; } );
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Running Dinner

17-02-2023 18:00 20:30

In de Vrije Baptisten Gemeente willen we op vrijdag 17 februari 2023 weer een zogenaamd Running Dinner organiseren. We bieden iedereen in de gemeente de gelegenheid bij elkaar uit eten te gaan of zelf mensen te ontvangen. Het Running Dinner heeft twee doelen: nuttigen van een (verrassings)maal en om elkaar te ontmoeten (en te bidden voor elkaar).

Het Running Dinner bestaat uit drie gangen: een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. De drie gerechten kunnen op drie verschillende plekken genuttigd worden. Mensen met kleine kinderen, die moeilijk oppas kunnen krijgen, kunnen ervoor kiezen om thuis te blijven en tijdens de drie gangen telkens andere mensen te ontvangen. Zo hebben zij evenveel ontmoetingen als iedereen die meedoet. Iets grotere kinderen kunnen mee met (één van) hun ouders.

Iedereen die deelneemt aan het Running Dinner ontvangt mensen, en/of bereidt een gerecht voor maximaal zes tot acht personen. Dit kan een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht zijn. Het geeft een prima gelegenheid om je favoriete gerecht weer eens klaar te maken. Het gaat niet om culinaire of dure hoogstandjes, maar om gastvrijheid en ontmoetingen rondom de eettafel.

Als je mee wil doen, kun je je opgeven als koppel of als single. De (deel)maaltijden op de verschillende plekken worden in principe als tweetallen bezocht. Dit kunnen ook een ouder en een kind zijn. Of als de kinderen klein zijn; een ouder met twee (jonge) kinderen. Singles of mensen die zich alleen opgeven, kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot tweetallen. Wie geen vervoer heeft, kan hierin geholpen worden. Laat het ons weten!

Tijdsindeling:

18.00 uur; ontvangst bij gastgezin voor voorgerecht
18.45 uur; wisselmoment (gasten vertrekken, gastkoppel bereidt volgende gang voor)
19.00 uur; ontvangst bij gastgezin voor hoofdgerecht
19.45 uur; wisselmoment (gasten vertrekken, gastkoppel bereidt volgende gang voor)
20.00 uur; ontvangst bij gastgezin voor nagerecht
20.30 uur; finish

Vragen? Opmerkingen? Opgeven?
Neem even contact op met Petra van Zessen.

Thuis