Zondagsschool

Alle kinderen worden om 9.50 uur, met hun jas aan, bij de buitendeur (voorgevel) door een ouder afgeleverd. Ook de kinderen waarvan de ouders in de zaal de dienst gaan bijwonen of die een taak hebben. Alle kinderen worden om 11.15 uur, met hun jas aan, bij dezelfde buitendeur (buiten) weer opgehaald door een ouder. Ook de kinderen waarvan de ouders in de zaal de dienst hebben bijgewoond of een taak hadden.

De eerste zondag van de maand duurt de dienst iets langer (i.v.m. avondmaal) en is het ophaaltijdstip 11.30 uur.

Het is belangrijk dat ouders en kinderen niet door de gangen vanuit de zaal naar de kinderlokalen, gaan lopen. Ook is het belangrijk dat de kinderen niet zelf hun ouders gaan opzoeken in de zaal of door de school gaan rennen/dwalen/spelen.
Alleen op die manier houden de leiders/-sters goed het overzicht op de kinderen en is het rustiger voor de kinderen. Het contact tussen mensen in de zaal en het kinderwerk blijft op die manier zoveel mogelijk gescheiden.

Het is de bedoeling dat de kinderen zelf hun drinken in een beker, voorzien van hun naam, meenemen. Indien u een tas meegeeft, ook graag hier de naam op vermelden.