Parkeerinstructie van Beukelaarweg 33

Het is bijna zover! Aanstaande zondag willen we de eerste dienst starten in ons nieuwe gebouw aan de Van Beukelaarweg 33 te Bleskensgraaf.

Om alles rond het parkeren in goede orde te laten verlopen hebben we een aantal regels waar we ons allemaal aan moeten houden.

Fietsen
Zolang er nog geen andere eigenaar is voor de begane grond mogen wij onze fietsen in de laadkuil voor ons pand zetten. Er komen ook plekken voor de fietsen aan de zijkant van ons gebouw naast de vluchttrap. Als deze klaar zijn kunnen die ook gebruikt worden. Let erop dat niet de loop naar de ingang wordt geblokkeerd; zet daar en onder de overkapping dus geen fietsen neer.

Auto’s
Betreft het parkeren van de auto’s hebben we afspraken gemaakt met het bedrijf TTA. Wij mogen alleen op zondag gebruik maken van hun parkeerplaats aan de voorzijde van hun pand aan de Van Beukelaarweg 45. Het is de bedoeling dat iedereen zijn auto daar parkeert op zondag, en nergens anders. Zie bijgaande plattegrond voor de parkeerlocatie en looproute.

Volg zondag de instructies van de parkeerwachters.

Zie hier de Parkeerinstructie  voor een overzichtskaart.